Din kompletta firma för måleri- och fönsterrenovering!

Våra tjänster kännetecknas av god kvalitet, ett tydligt miljöansvar och omsorg om våra medarbetares arbetsmiljö.

Rosa pensel med målarfärg

Måleritjänster

Vi har med våra många duktiga medarbetare bred erfarenhet, hög kompetens och stort hantverkskunnande inom alla förekommande målningsuppdrag. Från stora resurskrävande entreprenader, små servicearbeten till årsavtal för planerat fastighetsunderhåll. Vi vänder oss till alla professionella beställare. Från kommunala och statliga fastighetsförvaltningar till privata bygg- och fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Vi är medlemmar i branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige och certifierade enligt FR2000.

Rätt utförande – Rätt kulörer – Rätt produkter

Kontakta oss så kan vi hjälpa er med åtgärdsplan, kulör- och materialval samt offert.

Målarfärg och pensel

Måleriservice – Snabbt och flexibelt.

Vårt serviceteam utför alla små, snabba och kvalitativa måleriarbeten. De utför alla jobb som kräver extra hög flexibilitet och i sina servicebilar kan de förflytta sig mellan flera olika små uppdrag varje dag. Kontakta oss så berättar vi mer hur vårt serviceteam kan hjälpa dig.

Måla utomshufasad

Utvändigt måleri – Skyddar och förskönar

Allt utvändigt måleri är kvalitetskritiskt och måste utföras på rätt sätt och med rätt produkter för att få det skydd som krävs i vårt nordiska klimat. När man ska måla om utvändigt är kulör- och produktvalen väldigt viktigt. Dels för att behålla fastighetens kulturhistoriska karaktär eller för att få den känsla som man eftersträvar. Många kulörer ändrar också karaktär på större ytor och i olika ljussken.

Sovrum som målats om

Invändigt måleri – skapar atmosfär och känsla

Oavsett om det gäller ditt hem, din arbetsplats, dina barns skola, så är ett väl genomtänkt måleri det som kan ge den rätta känslan och atmosfären.

Vi har bokstavligen målat många av de miljöer som ni vandrar igenom, från förskolor och skolor, bostäder, trapphus, kontor, tunnelbanestationer och idrottsanläggningar.

Färg och måleri kan skapa en kreativ arbetsplats, ett elegant trapphus, ett personligt hem. En del av helheten, kanske den viktigaste delen. Kort sagt, rum att trivas i, var man än befinner sig.

Sedan 1987 har vi satt färg på Stockholm, många av Stockholms berömda stadssiluetter och kända miljöer har vi någon gång målat under denna tid.

    Ring oss