Fönsterrenovering

Det går aldrig att komma ifrån att fönsterrenovering till stor del är ett hantverk med mycket manuellt arbete och många olika moment. Därför har vi skapat en modern fönsterrenoveringsverkstad där det traditionella hantverket utförs i en säker miljö med effektiva hjälpmedel. Vi monterar ner befintliga fönsterbågar och transporterar dem till vår toppmoderna fönsterverkstad.
Där tar vi bort gammal färg och kitt, byter ut trasiga och murkna trädetaljer, oljar, kittar om fönstren, byter glas vid behov och målar dem, samt justerar eller byter ut beslagen. Därefter transporterar vi tillbaka de renoverade fönsterbågarna och återmonterar dem.

I samband med renovering kan vi bygga om till moderna två eller treglasfönster med gasfyllda energiglas, vilket innebär toppmoderna fönster med minimalt energiläckage. Förutom energiglas kan vi montera andra specialglas för exempelvis bullerdämpning, säkerhet och brand.
Flera alternativ och tillbehör kan monteras efter era önskemål. Nya persienner eller solfilm blir mer kostnadseffektivt att montera under en fönsterrenovering än som en separat åtgärd.

Vi kan utföra arbetet året om oavsett väderlek och temperatur, medan boende eller verksamhet kan fortsätta som vanligt. Vi täcker fönstren och installerar tillfällig värme vid behov. Genom att renovera och bygga om behåller man husets personlighet, samtidigt som det alltid är mer kostnadseffektivt att renovera och bygga om jämfört med att byta till helt nya fönster.
Alla våra fönsterhantverkare är naturligtvis experter och har lång erfarenhet av fönsterrenovering och måleri. Vi hjälper dig att underhålla dina fönster så att de får ett längre liv.

Snabbfakta

Etablerat: 1987
Antal anställda: ca. 50 medarbetare
Årsomsättning: ca. 40 miljoner kronor

Adress

Applikator Måleri AB
Johannesfredsvägen 12,
168 69 Bromma

Telefon och E-post

Tel nr: 08-98 52 50
E-post: info@applikatormaleri.se

Bank mm

Org. nr: 556308-1271
Bg: 595-1009
Bank: Handelsbanken

Back to Top